ADIYAMAN / GERGER - Gerger Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Gerger Anadolu İmam Hatip Lisesi " Kariyer Haftası ve Meslek Tanıtımı " uygulaması ile Meslek Tanıtma Kulübü ve Rehberlik Servisi ortak çalışması eşliğinde etkinlikler gerçekleştiriliyor.  İlk konuğumuz Saygıdeğer Hakime Hanım Melike Saygılı, icra ettiği mesleğini öğrencilerimize tanıtarak ışık tuttu. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz...

May

Kocaeli/Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu , Adıyaman/Gerger Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Kardeş Okul olarak yardım için kermes düzenledi. Yapmış oldukları değerli çalışmalarıyla bizlerin kalplerine dokunan ve depremde vefat eden meslektaşlarımızın ruhalarına ulaşacağını temenni ettiğimiz manevi destekleri için kardeş okulumuz Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu Müdürümüz Sayın Beyhan TULUMEN KARABAYIR' a ve emeği geçen herkese Teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Kardeş okulumuzun yaptığı bu çalışmaların okullarımıza ve daha nice genç nesillere bu yolda ışık olacağını temenni ediyoruz.

May

" Trafik ve İlk Yardım Haftası " etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen seminerde trafik kurallarının önemi  ve trafik kazalarının azalması için gerekli önlemler hakkında öğrencilerimize bilgi veren Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Büro Amiri Komser Yardımcısı Sayın Seyfullah DAŞ' a teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

40 ŞAİR 40 ŞİİR PROGRAMI DÜZENLENMİŞTİR

Ara

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma haftası kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Programın hazırlanmasında öğretmenlerimizden başta Ceylan Gürgöze ve Kadriye Karaman olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.